MINNA NYBERG

Minna Nyberg on monipuolinen, barokkimusiikkiin erikoistunut sopraano. Hän esiintyy kuorojen, yhtyeiden ja orkestereiden solistina niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on laulanut yhtyeissä kuten Collegium Vocale Gent (joht. Philippe Herreweghe), La Petite Bande (joht. Sigiswald Kuijken), FiBO Players sekä Göteborg Baroque. Syksystä 2023 lähtien Minna laulaa Key Ensemblessa Jutta Seppisen johdolla.

Minna on Suomen ainoa historiallisen gestiikan taidelajin asiantuntija: 1600- ja 1700-lukujen näyttelemisen taide. Hän on esiintynyt suomalaisyleisölle useissa gestiikkakonserteissa. Minnan dramatisoimansa, ohjaamansa ja esittämänsä näytelmä The Crab – Change is the Remedy for the Ills of Life (2021) sai laajan medianäkyvyyden sekä lämpimän vastaanoton niin yleisön kuin kriitikkojen parissa.

Minna on yksi Trio Flamme -lauluyhtyeen perustajajäsenistä. Trio on erikoistunut suomenruotsalaisten teatterilaulujen esittämiseen ja esiintyy merkittävien suomenruotsalaisten säveltäjien kuten Carita Holmströmin ja Bengt Ahlforsin kanssa .

 

Lue lisää

Minna Nyberg

TULEVAT KONSERTIT JA TAPAHTUMAT

Kaikki konsertit ja tapahtumat näet Tapahtumista

Minna Nybergin The Crab saa meidät miettimään, miten vanhaa uusi on. Ihmisen on ollut pakko muuttua vuosisatojen ajan, ja silti tiedämme, että tragedialla on vääjäämätön loppu. Barbro Enckell-Grimm Hufvudstadsbladet 25.11.2021
Sulje valikko