Laulupedagogi

Minna Nyberg on kokenut laulupedagogi ja kuorojen äänenmuodostaja. Häntä arvostetaan hyvän laulutekniikkansa ja äänenhuollon asiantuntemuksensa vuoksi sekä siksi, että hän muokkaa opetustaan vastaamaan yksittäisen oppilaan / ryhmän tarpeita. Opettajana hän pyrkii löytämään luontaista äänenkäyttöä korostavan, yksinkertaisen laulutekniikan.

Minna on opettanut siitä lähtien, kun hän 2008 valmistui musiikinopettajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Vuodesta 2015 hän on opettanut Esbo Arbiksessa (Espoon ruotsinkielinen työväenopisto) Sångteknik och uttryck A & B -kursseja. Lisäksi hän opettaa kuoroille äänenmuodostusta ja auttaa niitä löytämään yhteistä sointia sekä ohjaa kuorojen ja niiden laulajien laulutekniikkaa. Vuodesta 2016 lähtien hän on toiminut naiskuoro Akademiska Damkören Lyranin äänenmuodostajana, ensimmäisenä laatuaan. Hän on työskennellyt myös Akademiska Sångföreningenin, Ceciliakörenin ja monien muiden kuorojen kanssa.

Minna opettaa laulajille myös lavatyöskentelyä. Hänellä on Esbo Arbiksessa Opera i grupp -kurssi, jossa hän ohjaa laulajien ensemblekohtauksia oopperoista ja musikaaleista. Hän järjestää vuosittain Helsingissä kesäkurssia Laulu, Runous & Näyttämö – Laulutekniikan ja näyttämöllisen työskentelyn kurssi, jossa hän toimii myös itse opettajana.

Palautetta:

”Pidän Minnan käytännönläheisestä ja positiivisesta tavasta opettaa. Siksi olen käynyt hänen kursseillaan jo vuosien ajan. Minna on auttanut minua löytämään omia vahvuuksiani ja kannustanut kokeilemaan aina jotain uutta.”

”Minna Nyberg on voodoo-kuningatar. Lauloin äskeisellä etätunnilla cis3:n kaiken tämän kuorottomuuden ja koululauluttomuuden jälkeen.”
(Ala-asteen opettajan kommentti etäopetuksesta koronapandemian aikana)

”Todellinen huippukurssi – ehdottomasti kesän kohokohta!”
(Kommentti kurssista Laulu, Runous & Näyttämö)

”Kiitos Minna taas yhdestä vuodesta laulunopettajana. Olet ollut todellinen valopilkku tässä kaiken aikaa pimenevässä koronatodellisuudessa.”
(Kommentti etäopetuksesta koronapandemian aikana)

”Minnan vierailu merkitsee aina juhlaa.”
(Kommentti etäopetuksesta koronapandemian aikana)

”AIVAN IHANA KURSSI!”
(Kommentti kurssista Laulu, Runous & Näyttämö)

”Helposti lähestyttävä opettaja, jonka metodit ovat ymmärrettäviä ja ergonomisia äänelle. Tyylitaju ja taiteelliset näkemykset ovat raikkaita, mutta tyylinmukaisia.”
(Kommentti kurssista Laulu, Runous & Näyttämö)

”Kannustava, innostava. Osaa luoda myös turvallisen ilmapiirin mm. näyttämötyöskentelyyn, joka voi olla hieman oman mukavuusalueen ulkopuolella.”
(Kommentti kurssista Laulu, Runous & Näyttämö)

”Minna on paitsi taiturillinen sopraano ja hyvä laulupedagogi, myös näkemyksellinen ja osaava ohjaaja.”
(Kommentti kurssista Laulu, Runous & Näyttämö)

Sulje valikko